2015. szeptember 19., szombat

Miklósa Erika jótékonysági koncertje


A Szent Gellért Fesztivál keretei között, annak nyitórendezvényeként 2015. szeptember 21-én, 19 órakor a Korábban Érkeztem Dél-alföldi Regionális Újszülött Intenzív Osztályért Alapítvány jótékonysági komolyzenei koncertet szervez a megújult szegedi dómban.

A kórházi ellátást igénylő koraszülöttek gyógyulásában meghatározó szerepe van a folyamatos szülői jelenlétnek, az anya érintésének, közelségének. A koraszülött gyermekek szülei nagyon sok esetben nem tudják felvállalni a lakóhelyük és a klinika közötti állandó utazást, emiatt le kell mondaniuk
mindarról, amely időben érkezett újszülöttjüknél természetes lehetett volna. A Korábban Érkeztem Alapítvány az idei évben a szegedi klinikák területén Anyaszállás létrehozását tűzte ki célul, megteremtve az esélyét annak, hogy a koraszülött gyermekek és szüleik egymás mellett lehessenek.

Ugyancsak meghatározó a korábban érkezett újszülöttek első ellátása, ahol a szakemberek mellett a körülmények és eszközök is meghatározó szerepet játszanak. Az alapítvány által beszerezni kívánt újszülött melegítő és újraélesztő asztal korszerű feltételeket biztosít a szegedi klinikáknak, növelve a koraszülött gyermekek egészséges élethez való esélyeit.

A jótékonysági esten Miklósa Erika komolyzenei koncertjével várják mindazon kedves érdeklődőket, akik egyrészt érdeklődést mutatnak a komolyzene iránt, másrészt maguk is tenni szeretnének a koraszülött babákért és családjaikért!

Támogatói jegyárak: 2.500.- Ft és 3.500.- Ft

Jegyek vásárolhatóak: 
- Szegedi Nemzeti Színház Jegyiroda - Szeged, Stefánia u. 6. 
- IH rendezvényközpont - Szeged, Felső-Tisza part 2.
- Montana Tours - Szeged, Somogyi u. 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése