2015. november 10., kedd

Kozma Orsi Gyulán


2015. november 25-én Kozma Orsi kiváló magyar jazz-zenészek társaságában lép fel Gyulán, a Várszínház Kamaratermében.

Kozma Orsi neve a Jazz+Az és a Cotton Club zenekarokból ismert, a hazai élet egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú énekesnője. A két sikeres zenekar után szóló karrierbe kezdett. Eddig több, mint 100 lemezen hallható a hangja, megannyi slágert énekelt különböző formációkkal, több musical főszerepét játszotta el. Számtalan sikeres koncert résztvevője volt itthon és külföldön. 

Gyerekként énekelt a Magyar Rádió Gyermekkórusában, majd színészi pályára készült. Debütálása az Operett Színházban volt a Valahol Európában című darab Éva szerepében, majd a Geszti Péter vezette Dzsungel könyvében játszott sikerrel. Ezeket még jó néhány színészi szerep követte. 2002-től vált országosan ismertté a Jazz+Az tagjaként. 

2005-ben készítette első szólólemezét, amelyet még kettő követett 2007-ben és 2013-ban. Gyulai koncertjén kiváló magyar jazz zenészek kísérik: Hárs Viktor – basszusgitáron, Cseke Gábor – zongorán, Pusztai Csaba – dobon. Mostani fellépésén népszerű világslágerek és örökzöldek mellett saját dalait is megszólaltatja.

Forrás: www.gyulavaros.hu és gyulaivarszinhaz.hu

1 megjegyzés:

  1. A 2015. november 25-re meghirdetett koncert Kozma Orsi betegsége miatt elmaradt.
    A koncert új időpontban 2016. január 21-én kerül megtartásra.
    A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek vagy a helyszínen visszaválthatók.

    VálaszTörlés