2015. december 20., vasárnap

Ismerős Arcok - "Csak a zene..."


2016. január 16-án Esztergomban, a Sportalsó színpadán mutatja be "Csak a zene..." című új albumát az Ismerős Arcok zenekar.

"Csak a zene..." címmel az Ismerős Arcok zenekar 2012 után, októberben új albumot jelentetett meg. A zenekar másfél évtizedes munkássága alatt először fordult elő, hogy elvonulva a nagyváros és a világ zajától - hosszú napokon át - műfaji korlátok nélkül alkothatott. Az együtt zenélés öröme, az eltelt három év ötletei, valamint a jelen és a múltból hozott zenei stílusok kölcsönhatásának eredményeként született meg ez az eklektikus album, ahol minden zenész a saját zenei ízlését és műfaját adta a dalokhoz.

A lemez izgalmas és magával ragadó dalaiban - amelyek a hat művész lelkének zenei lenyomatát tükrözik - a hagyományos rockzenei hangzás mellett újból felfedezhetjük a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemeit. A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot, Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát. Az album 13 új szerzeménye megadja minden korosztály és hallgató számára mindazt, ami hiányzik mint egy falat kenyér és segít amikor szükség van rá, közvetíti az érzéseinket és a legtöbbet adja nekünk. Ez pedig nem lehet más CSAK A ZENE!

Kapunyitás: 20:00

Jegyelővétel:
Babits Könyvesbolt (Aradi vértanúk tere 1.)
Sörakadémia (Lőrinc u.1.)
Provance virágüzlet (Vörösmarty u.4.)
jegyrendeles@ismerosarcok.hu

Jegyár:
2200 Ft elővételben, 2500 Ft a helyszínen.

Az Ismerős Arcok koncertje után fellép a Come On Rock Band.


Facebook esemény: www.facebook.com/events/760919197346726

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése