2015. december 18., péntek

Linamar BRSE - 1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem


2015. december 18-án, pénteken az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapatát fogadja a Linamar-BRSE Békéscsabán, a Városi Sportcsarnokban.

Női röplabda NB I-es mérkőzés. 
Alapszakasz 12. forduló.
Kezdés: 2015. december 18, péntek, 18 óra
A felnőtt NB I-es találkozót követően a juniorok mérkőzésére kerül sor.

A Dinamo Krasznodar elleni CEV-kupa nyolcaddöntő másnapján ismét a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban lép pályára a Linamar-BRSE női röplabda csapata. Az ellenfél ezúttal az 1. MCM-Diamant kaposvári Egyetem együttese lesz.

Facebook esemény: www.facebook.com/events/1774974459396769

És itt a cikk a BRSE facebook oldaláról:

Ma is meccs!

A Kaposvár következik a bajnokságban.

Tegnap búcsúzott a CEV Kupa idei küzdelmeitől a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE bajnoki címvédő csapata, de ma már újra a hazai bajnokságban kell bizonyítania a viharsarkiaknak. Este hatkor a csabai csarnok parkettáján újra útjára indul a labda, - igaz ezúttal is másmilyen, mint tegnap, hiszen ismét a honi pontvadászat Gala típusú labdáját kell a szertárból elővennie a hazaiaknak- az ellenfél a nyolc közé vágyó Kaposvár lesz. Ez egy másik mérkőzés lesz, Soóséknak nem sok idejük van megemészteni a nemzetközi kupabúcsút, hiszen a somogyi alakulat teher nélkül érkezhet meg Békéscsabára, s minden bizonnyal nem feltartott kézzel lépnek majd a parkettre.
Az előzetes hírek szerint a vendégeknél Horváth Alexandra játéka még kérdéses, a hazaiaknál mindenki egészséges, Sasa Nedeljkovic valószínűleg a legerősebb kezdő hatosát tudja majd a pályára küldeni.

Kormos Mihály, aki a napokban vehette át az MRSZ díjátadó gáláján az év edzője címet, az oroszok elleni mérkőzésről és a mai derbiről is nyilatkozott: 

"Nagyon sajnálom a lányainkat. Többet érdemeltek volna a Krasznodar ellen hazai pályán. Persze az élet olyan, hogy annyit kapsz, amennyit teszel érte a mérkőzésen. Sajnos most többen nem hozták az extrát. Ez az orosz csapat pedig pillanatok alatt megbosszult minden egyes hibát. Ezért tartanak ott, ahol tartanak. Mi még a tanulás fázisában vagyunk. Kóstolgatjuk a nemzetközi szintet. Biztos vagyok benne, hogy sokat profitálhatunk ebből a párharcból. A legjobban az sajnálom, hogy a szenzációs közönségünk nem láthatta a kinti meccsünket. Zseniálisan röplabdáztunk. 30-40%-kal jobban, mint tegnap. Ott tényleg picin múlott a meglepetés.

Az élet azonban nem állhat meg. Vannak még bőven célok a csapat előtt. A Kaposvár elleni mérkőzéssel kapcsolatosan nehogy azt higgye bárki is, hogy könnyű lesz. Egy jól mezőnyöző, kellemetlen stílusban röplabdázó gárda, amely teher nélkül érkezik Békéscsabára. Csapatunk nem engedhet meg semmilyen botlást, ha kedvező helyzetbe szeretne bejutni a negyeddöntőbe. A Vasas előtt már csak szettel vezetünk. Éppen ezért is lesz nagy szükség a szurkolók támogatására, akik reméljük nem csak a top meccseken támogatnak Bennünket, hanem akkor is, amikor középmezőnyben szereplő csapat ellen játszunk."

A mérkőzés ma, 18,00 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése