2015. december 6., vasárnap

Royal Russian Ballet - Hattyúk tava


2016. február 27-én, a Budapesti Kongresszusi Központban lesz látható Csajkovszkij világhírű balettje, a Hattyúk tava, a Royal Russian Ballet előadásában.

A világ legismertebb balettje, Pjotr Iljics Csajkovszkij műve, A hattyúk tava, a klasszikus orosz balettiskola táncosainak előadásában - a Royal Russian Ballet társulata a szép Odette és a vad és szenvedélyes fekete hattyú, Odilia romantikus történetével varázsolja el a nézőket.

Az orosz balett az egész világon méltán híres és népszerű. A balettművészet bölcsőjét jelentő orosz iskolának gyakorlatilag nincs is méltó konkurenciája. A Royal Russian Ballet az orosz balettiskola lényegi és meghatározó elemeit képviseli, társulatának tagjai Oroszország legjobb balettművészei közé tartoznak.

A társulat szinte az egész világot végigutazta és olyan országokban aratott sikert mint Lengyelország, Kolumbia, Peru, Venezuela, Chile, Bolívia, Costa Rica, Ecuador.

Minden idők egyik leghagyományosabb balettelőadása, amelyet Mikhail Bezzubikov orosz érdemes művész tanított be az ambiciózus és élvonalbeli társulatnak, 2016. február 27-én, a Budapesti Kongresszusi Központban lesz látható.

Forrás: www.facebook.com/events/906852489398936

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése