2016. január 7., csütörtök

ExperiDance: Szenvedélyem, Velence


Az  ExperiDance Production 2016. január 23-án Egerben, a dr. Kemény Ferenc Körcsarnokban adja elő a Szenvedélyem, Velence című táncprodukciót.

Karneváli nyüzsgés, és ünnepi pompa városa, ahol korok, kultúrák, régi és új idők stílusai találkoznak. Hol a csillogás és a sötét árnyak egyszerre vannak jelen, az élet pedig folytonos lüktetés, örök vágy és szenvedély. Ez Velence.

Egy hely, mely művészek és politikusok százait ihlette meg. Végtelen folyosók és szalonok városa, amely szerelemre lobbant. Velence az örök lüktetés, és örök titkok hona, hol barokk pompa találkozik a modern fénnyel, és mindent egybefon a szűnni nem akaró vágyakozás.

Ebben a mesés környezetben játszódik az ExperiDance Production előadása is. A színpadon megelevenedik a velencei karneválok hangulata. Találkozások, és elválások, maszkok mögé rejtőző arcok, ismerős és ismeretlen alakok. Kalandorok, hősök, kitalált és valós szereplők. Ragyogás és csillogó báltermek, sejtelmesen egybefonódó alakok...

A Szent Márk tér éjszakájában szent és profán találkozik, hogy megmutassa mindazt, amit Velence adott a világnak és amit Velence adhat minden egyes odalátogatónak. A társulat táncképeken keresztül mesél szerelemről, vágyakozásról. Igazi nemzetközi színvonalú produkció.

www.ramcolosseum.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése