2016. január 2., szombat

Újévi Party-túra a Szegedi Szimfonikus Zenekarral


Zenés világ-körüli utazásra invitálja közönségét a Szegedi Szimfonikus Zenekar, 2016. január 9-én a Szegedi Nemzeti Színházba.

Zenei petárdák a Szegedi Szimfonikus Zenekar újévi műsorán!

Új oldaláról ismerhetik meg a Szegedi Szimfonikus Zenekart azok, akik január 9-én estére jegyet váltanak a Szegedi Nemzeti Színházba. Hasonlóan a Londoni vagy a New-Yorki Szimfonikusokhoz, Szeged város zenekara is színpadra lép egy olyan programmal, amely kacagtató zenei poénjaival, professzionális előadóival nagy sikerre tarthat számot. 

A klasszikus zene elhivatott szegedi művelői világkörüli utazásra csábítják közönségüket, ahol találkozhatnak Chaplinnel, a némafilmek sztárjával, Edith Piaffal és Frank Sinatrával, de az örvénylő zenefolyamban megjelennek Beethoven, Mozart és Johann Strauss dallamai is, még ha nem is pont úgy, ahogyan azt megszokhattuk tőlük. 

A Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretében énekes és hangszeres sztárok is színpadra lépnek. László Boldizsár és Somogyvári Tímea Zita a könnyedebb műfajban képviseltetik magukat, Gyüdi Sándor pedig matadorokat megszégyenítő bátorsággal veti magát gitárja húrjai közé. 

Az est karmestere és zenei vezetője Balogh Sándor, aki hasonlóan vidám zenei összeállításokkal, a Berlini Filharmonikusok élén már megfordult New-York, Lisszabon és Berlin koncerttermeiben. A műsor előadóinak listája közel sem teljes, de 2016-január 9-én este a Nemzeti Színházban minden kiderül!

Várja Önöket a nagyszerű előadói gárda nevében: Lukácsházi Győző, az est házigazdája.

www.facebook.com/symphszeged

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése