2016. február 11., csütörtök

A Margaret Island Békéscsabán


2016. március 4-én 21 órától Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központ színpadán lép fel a Margaret Island.

Néhány fiatal ül a margitszigeti platánok alatt és énekel meg zenél. Népdalok, tábortüzek repertoárja, napjaink akusztikus folk-pop slágerei, ami épp eszükbe jut. Aztán írni kezdenek, aztán stúdiózni, aztán koncertezni… és mindenki látja, hogy ez jó. És mindenki hallja is, hogy ez jó. Papírhajón Bolyongó, tiszta derű, elragadó akusztikus zene: ez a Margaret Island.

Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint triója az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar jelenleg a hazai könnyűzenei palettán. Fellépéseik alkalmával pedig további, tehetségüket már bizonyított fiatal zenészekkel egészülnek ki. A Margaret Island 2013 őszén alakult, de már nehéz számon tartani, hogy összesen hány koncerten vannak túl, a világ hány pontjáról küldtek papírhajót ábrázoló fotókat a rajongók az együttes Facebook-oldalára, vagy hányan zengték velük a „Nem voltál jó” refrénjét a fesztiválokon.

A 2015 őszén „Egyszer volt” címmel megjelenő első nagylemezük összegezve egyfajta felnőtté válást szimbolizál, a gyermekkor lezárását. 

Hallgasd meg a lemezt itt: A koncert a Cseh Tamás Program támogatásával valósul meg.
www.nka.hu

Belépő: 1000 Ft - már kapható a Csabagyöngye információs pultjánál.

Facebook esemény: www.facebook.com/events/510639159116022

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése