2016. március 22., kedd

Az év legjobb hegyifilmjei a mozivásznon


2016. április 5-étől 8-áig Budapesten, a Corvin moziban láthatók az év legjobb hegyifilmjei, Magyarországra érkezik ugyanis a BANFF Mountain Film Festival World Tour.

Felkészültél a kalandra? A Banff Mountain Film Festival World Tour 2016. április 5-6-7-8-án megérkezik a budapesti Corvin Moziba! Adrenalin dús kalandok földön, vízen és levegőben; expedíciók filmes dokumentációi; különleges helyszínek, valamint bolygónk utolsó érintetlen vidékeit bemutató történetek.

Lélegzetelállító tájak, torokszorító pillanatok és elképesztő felvételek! A Banff Hegyifilm Fesztivál világ körüli turnéja idén is a legjobb kalandsport filmekkel jelentkezik. 

A Banff Hegyifim Fesztiválon több filmből álló, 90 perces programok szerepelnek műsoron, idén 12 izgalmas filmet láthattok a Corvin mozivásznán. A kalandsportok széles palettáját felvonultató Banff vetítések változatos és szórakoztató programot kínálnak a legkülönbözőbb ízlésű hegyisport és filmrajongók számára is.

A négy napos filmfesztiválon számos kísérő programmal is várnak a szervezők. A Banffon lesz az „Év mászása” díjátadó ünnepség a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség szervezésében. A fesztiválra érkezőket a Gravity Academy kerékpáros akrobata csapat és a Gibbon slackline csapat szórakoztatja majd bemutatójával. A filmeket pedig a Mátrabérc Trail terepfutó verseny szervezői fogják bemutatni az ország legkiemelkedőbb sportolóinak társáságában. 

Inspirálódj! Fedezd fel a kalandsportok világát a legjobb sportolók és a legtehetségesebb filmesek alkotásain keresztül. A Banff közösségépítő élmény is és remek alkalmat kínál arra, hogy ihletet merít belőle a következő „nagy kalandhoz”. 


Bővebb információ és jegyvásárlás: banff.hu

Forrás: sielok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése