2016. április 25., hétfő

colorStar koncert Gyulán


2016. május 7-én a Gyulai Vigadó színpadán lép fel a colorStar.

Robbanó televíziók, elektronikus tánczene, pszichedelikus utazás, új dimenziók, party, világzene, belső filmek, lüktető ritmusok, gitáralapú elecktrock. A colorStar idén ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját.

A colorStar története során kiadott hat albumot, egy koncert DVD-t, egy remix albumot, és három kislemezt. Tízedik születésnapjukon készült nagyszabású deLuxe koncertjük felvételét többször műsorára tűzte a Magyar Közszolgálati Televízió, és a Duna TV. 

2009-ben meghívást kaptak az MR2 Petőfi Rádió "Akusztik" című műsorába, és az erre az alkalomra összerakott, világzenei ihletésű, és hangzásvilágú műsorral is nagy sikerrel koncerteztek a magyar klubokban, fesztiválokon. Szintén ebben az évben léptek fel önálló estjükkel a budapesti Művészetek Palotájában. 

Dalaik közül kettő is felkerült az MR2 "Az elmúlt tíz év száz legjobb dala" elnevezésű, közönségszavazatok alapján összeállított listájára. Közülük az egyik, a Roam the land, a rádió által kiadott Egy kis hazai című válogatáslemezen is helyet kapott. Via la Musica albumukat a Wanted magazin olvasói az év albumának választották 2001-ben. 

A gyulai koncert 21 órakor kezdődik, a belépőjegy ára 500 Ft.

muvhazgyula.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése