2016. május 22., vasárnap

Női röplabda Európa-liga Nyíregyházán


2016. június 3-án kezdődik a női röplabda Európa Liga, a csoportkör első fordulóját Nyíregyházán rendezik június 3–5. között, a Continental Arénában.

A 2009-ben útjára indított, s azóta minden évben megrendezett női röplabda Európa Liga, az Európai Röplabda Konföderáció (CEV) második legrangosabb válogatott megmérettetése az Európa-bajnokság után. A magyar csapat idén immáron ötödik alkalommal vesz részt a sorozaton, ráadásul speciális a mieink helyzete, hiszen válogatottunk tavaly megnyerte a trófeát, s így címvédőként indul a megmérettetésen.

A magyar válogatott ellenfelei a csoportban Szlovénia, Görögország és Románia lesznek, amelyek közül az első jut tovább biztosan, illetve a három csoport legjobb második helyezettje kerül még az elődöntőbe. A csoportkör első fordulóját Nyíregyházán rendezik június 3–5. között, az újjáépített Continental Arénában, amelynek ez lesz a nyitórendezvénye. A második forduló a görögországi Megalapoliszban lesz.

Az M4Sport televízió a nyíregyházi Európa Liga fordulóból egy mérkőzést élőben, kettőt pedig felvételről sugároz majd.

A szövetség minden mérkőzésen telt házra számít a nyíregyházi Continental Arénában, ezért már folyik az online jegyárusítás, amely az MRSZ honlapján (hunvolley.hu) is elérhető. A napi jegyek 1500 forintba kerülnek, diák és nyugdíjas jegy ára 1000 forint. 12 év alatt ingyenes a belépés. Újításként ezúttal három napos bérleteket is árulni fognak, amelynek ára 3000, míg a diákok és nyugdíjasok számára 2000 forint lesz.

hunvolley.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése