2015. szeptember 30., szerda

I. Gyulai Extrém Hétvége


Gokart verseny, salakmotoros nyílt nap, MTB verseny és a motocross Kelet kupa III. fordulója jelenti október 3-án és 4-én az I. Gyulai Extrém Hétvége programját.

Szombaton 9 órától a gyulai Gokart pályán egy őrületes gokart versennyel veszi kezdetét az extrém hétvége. További információk a gokart versenyről: http://gyularing.hu/esemenyek

13 órától a gyulai salakmotorpályán egy nyílt nap és szabad edzés keretében közelebb kerülhetünk a vaspapucsosokhoz, mint bármikor korábban. A hazai salakmotorosokat ezúttal nem csak a pálya mellől csodálhatjuk majd, de a depóba is be lehet majd menni, ahol betekintést nyerhetünk a háttérmunkákba, előkészületekbe és szerelésekbe is, sőt a gyerkőcök rá is ülhetnek majd egy-egy salakmotorra. A salakmotor edzés ingyenesen megtekinthető.

Vasárnap a mountain bike-é és a motokrosszé lesz a főszerep a gyulavári krosszpályán.

Reggel 7 órától 9 óráig várják a nevezéseket a MTB versenyre. 
Két kategóriában lehet indulni: aki egy "lazább" tekerésre vágyik, annak ott a 22 km-es amatőr kategória, aki viszont igazi harcos típus és vérbeli küzdelmet szeretne, annak irány a 44 km-es profi kategória. A mezőny 10 órakor rajtol el a krosszpályáról, és 1, 2, 3, 16 óra múlva oda érkeznek vissza a célba.

Vasárnap 7 és 9 óra között lehet majd nevezni a Kelet Kupa motokrossz versenysorozat gyulai fordulójára is. Az "A" kategóriába a már rutinos versenyzőket, B kategóriába az amatőr motorosokat, C kategóriába a hobbi szinten motorozókat, a Senior kategóriába pedig a 40 év felettieket várják. Igény szerint indítanak a gyerkőcöknek 50, 65, 85 köbcentis kategóriát.

Az edzések 9 órakor kezdődnek, 11:45-kor egy tiszteletkörrel emlékezünk Lénárt Gézára, majd utána 12 órától indulnak a futamok. A délután zárásaként 16:30-tól indítanank egy Gyula Bajnoka amatőr bulifutamot. A motokrossz versenyre a belépő 1.000 Ft

Forrás: www.facebook.com/events/1494324107535101


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése