2015. szeptember 30., szerda

Manchester United - Wolfsburg


2015. szeptember 30-án, 20.45-kor kezdődik a Manchester United - Wolfsburg bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzés a manchesteri Old Trafford stadionban. A találkozót Magyarország számára az M4 Sport televízió élőben közvetíti.

A Premier League-ben immár listavezető Manchester United a nyitókörben a PSV vendégeként szenvedett 2-1-es vereséget, így a nyolcaddöntőbe jutás szempontjából fontos lenne legyőznie a Wolfsburgot, amely az első fordulóban 1-0-ra nyert otthon a CSZKA Moszkva ellen.

Louis van Gaal tanítványai közül kiemelkedik az átigazolási időszak utolsó napján szerződtetett francia Anthony Martial, aki 19 évesen lett vezéregyéniség: négyszer volt már eredményes a Unitedben, s oroszlánrészt vállalt abban, hogy a csapat két év után újra vezeti az angol bajnoki tabellát. David de Gea, aki a Real Madridhoz történő átigazolásának meghiúsulása után új szerződést kötött, kiváló formában véd, míg a Chris Smalling és Daley Blind alkotta védőpáros jól kontrollálja az ellenfelek támadásait.

A Wolfsburg szombaton csak 1-1-es döntetlenre volt képes a Bundesligában a sereghajtó Hannover ellen, négy nappal korábban pedig a Bayern München otthonában szaladt bele egy 5-1-es vereségbe. A német együttesben sérülés miatt nagy valószínűséggel nem léphet pályára szerdán két középpályás, Luiz Gustavo és Vieirinha.

Az Old Traffordon sorra kerülő összecsapást Kassai Viktor vezeti majd, a csoport másik meccsén a PSV Eindhoven a CSZKA Moszkva vendége lesz.

Forrás: mti, bumm.sk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése