2015. október 11., vasárnap

I. Elektromos és Hibridautó Kiállítás


2015. október 16-tól  18-áig tekinthető meg Békéscsabán az I. Elektromos és Hibridautó Kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központ területén.

Több mint egy tucat elektromos és hibridautó várja a legújabb generációs járművek és a technikai újdonságok iránt érdeklődőket, azokat, akiket izgat a nem is túl távoli jövő, s természetesen a környezettudatos gondolkodás híveit október 16-18-án a Csabagyöngye Kulturális Központban. 

A kiállításra Tesla, Ford, Kia, Volkswagen, Nissan, Toyota, BMW és Mercedes járművek érkeznek Békéscsabára. A kiállított autók mellett elektromos kerékpárokat és robogókat, valamint segwayt is lehet majd látni. Az érkező elektromos gokartokkal mehetnek is egy kört az érdeklődők.

A rendezvény különlegessége, hogy nem csak nézni, de kipróbálni is lehet majd a legújabb generációs autókat. A belépőjegy ugyanis egy-egy jármű kipróbálására is jogosít. A szervezők létrehoztak egy online felületet, ahol a belépő sorszámával előzetesen lehet regisztrálni teszt- és bemutatóvezetésre.

Forrás: www.csabagyongye.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése