2015. november 2., hétfő

Halloween Run - Élményfutás a föld felett és a föld alatt


2015. november 7-én rendezik a Kőbányai Pincerendszerben a "BBU Halloween Run" élményfutást.

BBU Halloween Run, azaz élményfutás a föld alatt és a föld felett. Kaland, verseny és egy kis jóleső borzongás vár mindenkire, aki benevez a BBU által szervezett Halloween Runra november 7-én szombaton, ahol a kőbányai pincerendszerben lehet futni, nagyon különleges díszletek között.

Töklámpások, csontvázak, lézeralagút és más borzongató kellék között – a világ egyik legkülönlegesebb futóversenyén. A versenyzőket a BBU által feltalált élményfutáson számos kategória várja, lesz ovis futás, alsós Halloween futam (1 km), és ezen túlmenően 10,5 és 3,5 kilométeres táv, és természetesen csapatok is nevezhetnek. 

Az ovisok és a kisiskolások a Kőbányai sörgyár udvarán futhatnak, de a többi táv teljes hossza a föld alatti (rém) pincerendszerben lett kijelölve, ráadásul a versenyeket sem hagyományos időben kezdik, hiszen a gyerekfutamok 15 órakor kezdődnek, és a rendezvény 20 óráig tart. 

Megéri jelmezbe öltözni és úgy futni, mert a jelmezes futók tombolán is részt vesznek. A szervezők célja, hogy a futóknak a kőbányai pincerendszerben félelmetes élményeket biztosítsanak. Aki szeret futni, és nem fél, vagy gyorsan fut…. annak ott a helye a föld alatt.

Forrás: www.zetapress.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése