2015. december 3., csütörtök

Az ország legjobb táncosai Békéscsabán


2015. december 5-én, szombaton 10 órától rendezik meg Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban a 46. Országos Társastánc Bajnokságot.

Hazánk legjobb versenytáncosai mérkőznek egymással december első szombatján a Csabagyöngyében. 

Tagadhatatlan tény, hogy Békéscsaba a versenytánc egyik jelentős bázisa immár 46 éve.  A békési megyeszékhely rendezi a kezdetektől az A osztályos versenytáncosok bajnokságát, s a Magyar Táncsport Szakszövetség előírásának megfelelően az utóbbi pár évben a B és a legmagasabb, az S osztály versenyét is. 

A Csabagyöngye Kulturális Központ összenyitott Agóra és Hangversenytermében évről évre ünnepi hangulat uralkodik, a versenyzők pedig mindent megtesznek a standard és a latin-amerikai táncokban a győzelemért. Az ország legjobb B, A és S osztályos versenytáncosai egy időben, egy helyen.

Az idei, negyvenhatodik Országos Társastánc Bajnokságot december 5-én rendezik. A verseny a különböző korosztályok és osztályok miatt már délelőtt tízkor elkezdődik. A legjobbak délutánra hozzák a nap leglátványosabb részét, s az érdeklődők nagyjából este 8 óráig gyönyörködhetnek majd a szép táncosokban és mozdulatokban.

Jegyár: felnőtt 2.000 Ft, diák/nyugdíjas 1.500 Ft

Forrás: csabagyongye.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése