2015. december 3., csütörtök

Ismerős Arcok évbúcsúztató koncert


2015. december 19-én évbúcsúztató koncertet tart az Ismerős Arcok zenekar Budapesten, a Club 202-ben.

Az advent utolsó hétvégéjén a karácsonyi készülődés és Szent Karácsony ünnepe előtt, egy utolsó és igazán méltó visszatekintéssel búcsúztatja az évet az Ismerős Arcok zenekar, a régi jól bevált helyszínen a Club 202-ben.

A 2015-ös év a zenekar egyik kiemelkedő évének számít, hiszen nemrég jelent meg az együttes eddigi legizgalmasabb albuma a “Csak A Zene”.

Koncertjeik körbe ölelték az egész Kárpát-medencét - határon innen és határon túl - ahol számtalan emlékezetes és felejthetetlen élményben volt részük a közönségükkel.

Ezt az eredményes és sikerekben gazdag évet szeretné a zenekar lezárni egy fergeteges koncerttel, ahol a vadonatúj lemez dalai mellett nem maradhatnak el a legnagyobb Ismerős Arcok slágerek sem. A zenekar vendége ezen az estén a dallamos rockzenét játszó borsodi Viharmadarak lesz.

Jegyek 2900 Ft-os árban elővételben kaphatók a Club 202-ben, a Ticketportal országos jegyértékesítő hálózatában valamint interneten megrendelhetők a jegyrendeles@ismerosarcok.hu e-mail címen. Helyszíni jegyár: 3400 Ft.


Forrás: koncert.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése