2016. január 9., szombat

Kötelező következő - Vasárnap a Miskolc látogat a Viharsarokba!


2016. január 10-én, vasárnap 16 órától az Albrecht MVSC MVSI együttesét fogadja Békéscsabán a Linamar-BRSE.

Nehéz kezdés, az első két szett hatalmas csatája után viszonylag simábban ért véget a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE bajnoki címvédő csapatának jászberényi mérkőzése, ahol a klub történetének első MK döntője volt a tét. A sikerrel megvívott első elődöntő után - miként azt az idei szezonban már megszokhatták Békéscsabán - ismét nem jutott sok idő pihenésre, hiszen a hétvégén a sereghajtó Albrecht Miskolci VSC érkezik a csabai katlanba.

Az egykor szebb napokat megélt borsodi alakulat a túlélésért is küzd az idei szezonban, eddigi 13 mérkőzésén még nem szerzett pontot, és valószínűleg a világ hetedik csodájának számítana, ha ez most hétvégén történne meg először. 


Az esélyektől függetlenül a találkozót kellő komolysággal kell kezelniük a csabaiaknak, hiszen Sasa Nedeljkovic minden bizonnyal fog játéklehetőséget biztosítani mindenkinek, így a pályára lépő játékosokkal szemben az elvárás minden bizonnyal az lesz, hogy lelkes közönségüket a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki.

A csapat két fiatalja így látja a mérkőzést:

Szpin Renáta: Az ünnepek után nagyon keményen elkezdtünk felkészülni a bajnokság második felére. Tudtuk, hogy nagyon nehéz csata vár bennünket Jászberényben, de nagyszerűen helytálltunk. Nehéz idegenbeli meccsek vannak hátra az alapszakaszból, melyekre készen állunk, és nem érhet minket meglepetés. Mindannyiunknak azonos a célja. Azon leszünk, hogy álmainkat megvalósítsuk, és ehhez hozni kell a vasárnapi kötelező győzelmet a Miskolc ellen.

Nagy Viktória: Tudjuk, hogy a jászberényi kupamérkőzésnek és az előttünk álló miskolci bajnoki összecsapásnak teljesen más lesz a hangulata, de ezt a meccset is ugyanakkora koncentrációval kell lejátszanunk. Itt is a győzelem lesz a célunk, mint minden alkalommal idén. Ha pályára kerülök, mindent meg fogok tenni, hogy jó játékommal hozzásegítsem a csapatot a következő győzelemhez.

A találkozó január 10-én, 16.00 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

www.facebook.com/roplabda/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése