2016. február 29., hétfő

VII. Vasútmodell kiállítás, Balassagyarmat


2016-ban ismét megrendezik a vasútmodell kiállítást Balassagyarmaton a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban március 18-19-20-án.

Ebben az évben is számos újdonság várja majd a látogatókat. Idén első ízben a kiállítás már a földszintet is betölti, így több mint 1000 m2 alapterületen sorakoznak a látnivalók! A nagyobb területen több kiállító, több kiállított terepasztal, és minden eddiginél hosszabb modul terepasztal lesz látható.

Első alkalommal jelenik meg a vasútmodellezők körében népszerű Viessmann cég Balassagyarmaton, és mindjárt 100 négyzetméreten. Megcsodálhatjuk a demonstrációs terepasztalukat, és vitrinekben bemutatják a gyártmányaiknak egy bő keresztmetszetét. Köztük lesznek az ez évi nürnbergi játékkiállítás alkalmával elkészült újdonságok is. 

Lehetőség lesz a termékeik helyszíni megvásárlására, továbbá működtetni fogják az általuk csak "bütyköldének" nevezett foglalkoztatási helyet. Itt a modellezést, makettezést kipróbálni vágyók (akciós áron) megvásárolható épületeket a gyár gyakorlott szakembereinek felügyeletével állíthatják össze, akik segítenek elsajátítani az építés trükkjeit. Elkészítési idő fél óra és kettő óra között változó a választott csomag bonyolultságától függően.

Az idei évben is jelen lesz széles választékával az Indóház (vasúti témájú könyvek , kiadványok, ajándéktárgyak, emléktárgyak...) és MiniBox (vasútmodellezési készletek, kiegészítők, modellek, makettek…).

Kiállítók, üzletek:
- MiniBox modellbolt
- Beszkid Zoltán - Makett
- Pecze Péter - Car-System
- Borda Tamás TT terepasztala
- Esztergomi Vasútmodellező Klub
- Borsányi András - Hatvan TT analóg
- Asztalos Csaba - THOMAS és barátai
- Dr Csekey László - H0 MARKLIN terepasztala
- Szűcs Miklós Budapest H0 modulterepasztal
- VIESSMANN bemutató, árusítás, makett építés
- Bencs Zoltán Albertirsa TT Szegedi körfűtőháza
- Liszt Ferenc EuroCity Vasútmodellező Klub Hatvan
- Molnár Balázs Apc-Zagyvaszántó modulterepasztal
- A kiállítás idején az Indóház Magazin ajándékboltot működtet
- Balassagyarmati Vasútmodellező Klub H0 digitális modul terepasztal

Tombola:
Az idei kiállítás szenzációja a tombola fődíja: egy komplett H0 méretarányú analóg működő terepasztal, mozdonnyal, kocsikkal, vezérlővel Szűcs Miklós és a modellező klub felajánlásában. A terepasztal a művelődési házban megtekinthető lesz a kiállítás előtt. További, modellezéssel kapcsolatos nyeremények is sorsolásra kerülnek.

Tombola húzás: március 20-án vasárnap, a kiállítás zárása előtt 17.00 órakor kezdődik.
A nyeremények átvételére 1 hét áll rendelkezésre.

A belépéskor a kasszánál, minden gyermek (ovis, általános iskolás) leadhat egy rajzot, amiért egy tombolajegyet kap.
Egy rajz 1 tombolát ér. Egy gyerek egy rajzot adhat be. Az alkotások szabadon választható technikával készülhetnek: akvarell, tempera, ceruza, toll rajz, tus, kréta, stb.
A méret: A4.
A téma: vasút, vasútmodellezés.
A leadott rajzokra kérjük írják fel a készítő nevét, iskolája nevét, osztályát, ovi nevét, csoportját.

Minden kedves látogató vásárolhat további jegyeket a tombolára a kiállítás előtt és alatt – egészen a tombolahúzás kezdetéig.
A tombolaszelvény egyik felére kérjük, hogy feltétlenül írja fel nevét, elérhetőségét (tel. szám) és dobja a lepecsételt tombola gyűjtő dobozba.

A tombola ára: 500 Ft.

Nyitvatartás:
10.00 - 18.00 mindhárom nap

Belépőjegy:
felnőtt - 500 Ft, gyerek - 300 Ft.

www.bgyvmk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése