2016. április 21., csütörtök

Orosházi Libamájfesztivál


2016. május 13-16 között kerül megrendezésre Orosháza-Gyopárosfürdőn az orosházi Libamájfesztivál.

Az "Orosházi Nyár 2016." rendezvénysorozat részeként, május közepén rendezik meg a régió kiemelt májusi programját, a Libamájfesztivált a Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőtől mintegy 10 perces sétára található ősfás parkban.

A 4 napos teljesen ingyenes rendezvény alatt a magas gasztrónómiai kínálaton túl olyan libamáj-különlegességekkel találkozhatnak az Alföld Gyöngye Hotel csodálatos ősparkjában, melyek mindegyike elérhető áron, pénztárcabarát formában kerülhet az asztalra. Az eseményen díszvendégünk a tokaji bor és borvidék, Ők szolgáltatnak különleges ízélményt boraikkal, melyek tökéletesen harmonizálnak a libaételekkel.

Kézművesek utcája, bortér, és számtalan program vár! Mindezek kora délután kezdődnek, minden napra jut egy gyermekkoncert és a Dumaszínház valamely kiválósága, szombaton és vasárnap pedig világszerte elismert mesterszakácsok bemutatóit is megtekinthetik, az estéket élő koncertekkel zárjuk. És ez még nem minden! A gyermekeket ugrálóvár, trambulin, eurobungee és játszóház várja ingyenesen, a hétfői napon pedig egész nap gyermekkoncertek és gyermekprogramok várják a család kisebb és nagyobb tagjait egyaránt.

A rendezvényen elérhetô lesz 250 négyzetméteren a Kornélia Gourmet Sátor ahol többfajta minőségi ételsor közül választhatnak az igazán ínyencek, továbbá kellemes környezetben, profi kiszolgálás mellett tudnak eltöltetni párjukkal vagy társaságukkal néhány órát. Asztalfoglalás: 06-68-414-422, Békéscsabán a Kornélia Étteremben vagy a libamajgourmet@gmail.come-mail címen.

www.facebook.com/events/860405457421180

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése