2016. január 22., péntek

BRSE - Nyíregyháza röplabda bajnoki vasárnap Békéscsabán


2016. január 24-én, vasárnap a FATUM-Nyíregyháza együttesét fogadja a Linamar-BRSE az NB I-es női röplabda bajnokságban. A találkozóra 15 órától Békéscsabán, a Városi Sportcsarnokban kerül sor.

Ha valaki azt gondolja, hogy a nehezén már túl van a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE bajnoki címvédő csapata, az nem jól vélekedik, hiszen a bajnokság újfent egy nehéz szakaszához érkezik, s közeleg a Magyar Kupa Döntője is, ráadásul hamarosan a Közép Európai Liga legnehezebb tornája is megoldandó feladat lesz a viharsarkiaknak. Vasárnap délután a négy közé vágyó, de épp kisebb hullámvölgyben lévő Fatum Nyíregyháza érkezik Békéscsabára. Nem is lehet más célja Sasa Nedeljkovic együttesének, mint a hazai közönséget kiszolgálva a három pont megszerzése, hiszen a csapat lendületben van, a sikeres kupa elődöntő megvívása, és a sporttörténelmi döntőbe jutás kellő lökést adhat az esetleg néha fáradó lábaknak.
A vezetőedző és a csapat irányítója így vélekedik a találkozó kapcsán:

Sasa Nedeljkovic: A vasárnapi Nyíregyháza elleni meccs egy roppant nehéz időszak kezdete. Félelmetesen kemény 20 nap vár ránk. Idegenben játszunk a Jászberénnyel, Gödöllővel, a Vasassal és a szlovén Kamnik Ljubjanával a Közép-európai Ligában. Ebben az időszakban célunk még tovább fejleszteni, tökéletesíteni játékunkat. A Nyírsuli ellen győzelmet várok csapatomtól.

Tálas Zsuzsanna: A Magyar Kupa döntőbe jutással lezártunk egy fontos szakaszt a csapat életében. A folytatásban azonban az eredményesség területén nem akarunk megállni. Szeretnénk folytatni nagyszerű sorozatunkat, már vasárnap a Nyíregyháza ellen. Arra törekszünk, hogy olyan jól nyissunk, fogadjunk és sáncoljunk, mint az idegenbeli nyírségi mérkőzésünkön. Ha ezt meg tudjuk valósítani, akkor itthon tartjuk a három pontot.

A találkozót az MTVA Sport 4 csatornája élőben közvetíti majd, vasárnap 15 órától.

www.facebook.com/roplabda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése