2016. január 27., szerda

Voodoopest – szókimondó, bohém, kávéházi jazz


2016. február 10-én 21 órától Budapesten, az Orfeum Clubban lép fel Lombos El Marci és a Juhász Attila Jazz Septet.

Szókimondó, bohém, kávéházi jazz vár azokra, akik a budapesti zenés éjszakai élet egyik patinás helyszínét, az Orfeumot választják.

A Voodopest album Lombos El Marci felnőtt „meselemeze”, életszagú dalszövegeihez a magyar jazzszíntér favorit csapata, a Juhász Attila Jazz Quartet teremtette meg a minőségi, s egyben közérthető smoothjazz-hangulattal átitatott muzsikát.

Lombos Márton dalszövegíró-énekes nevét a nagyközönség először 1999-ben ismerhette meg, amikor a sikerei csúcsán lévő Warpigs zenekar énekese lett. Dalszövegíróként többek között Takács Nikolasnak, Tóth Verának, Gáspár Lacinak, Emiliónak, a Back II Blacknek, Nagy Adrinak, Náray Erikának, Völgyi Zsuzsinak és a Hooligans-nek is jegyzett szövegeket, ám nagy sikert aratott a a Group'n Swing együttesnek írt Retikül című slágere is.

A Lombos El Marci művésznéven praktizáló zenész a 2010-ben megrendezésre került Jazzy Jazz Dalversenyen Jazz utca 10. című dalával nyerte el az első helyezést és a legjobb szövegírónak járó díjat. Marci dalszerzőként a 2015-ös A Dal-on is jelen van, Oláh Gergő A tükör előtt című dalával.

Vendég: Huzella Júlia (színművész), aki egy spontán lakberendezést eszközöl.

Kapunyitás: 20 órakor
Programkezdés: 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Forrás: koncert.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése